Condo Near UITM Shah Alam for rent

Condo Near UITM Shah Alam for rent

1500.00 RM - Shah Alam (Selangor) - July 17, 2014

HOUSE FOR RENT : KRISTAL HEIGHT CONDOMINIUM:) Basic specs : Bedrooms – 3 / Bathroom – 2 :) Monthly rent : RM 1500.00/month :) Amount of security deposit required : RM 5000 (2+1 & Utilities RM500) :) Date available : October 1st, 2014 :) Length of lease : 24 months :) Property type : condo :)...

Condo Kristal Height Seksyen 7 Shah Alam

1550.00 RM - Shah Alam (Selangor) - July 17, 2014

Condo untuk disewa.Berdekatan dengan UITM & UniselBerhampiran pusat komersial Seksyen 7 (Mydin, Jakel, Giant, Kedai makan)Swimming pool, Gym2 tapak parking.Tingkat 7.Deposit 2 + 1 & Utilities RM500Kemasukan bulan oktober

Bilik Sewa Bujang, Padang Jawa Shah Alam (Lelaki)

250.00 RM - Shah Alam (Selangor) - July 17, 2014

1 Bilik Sewa Bujang untuk disewa.Rumah flat kat Padang Jawa Shah Alam.Dekat dgn KTM Padang Jawa.Rumah 2 Bedroom 1 Bathroom, share 2 org so 1 orang 1 bilik.RM 250.00 sewa termasuk uitility dah.Kemasukan after raya.Nak share berdua pun bolehWhatsapp Hafidzi 0135914050

Bilik Untuk Disewa di seksyen 16 - perempuan shj

Bilik Untuk Disewa di seksyen 16 - perempuan shj

71.50 RM - Shah Alam (Selangor) - July 16, 2014

URGENT!Flat sg.rasau, seksyen 16- berdekatan dengan ken rimba, JPJ, padang jawadan UITMBilik untuk disewa - dah ada 2 org penyewa..(memerlukan seorang je lg)satu bilik boleh muat 3 orang (master bedroom)Kelengkapan dlm rumah- mesin basuh- peti sejuk- dapur utk memasakdeposit hanya utk 1 bulan saja= ...

Apartment pusat komersial seksyen 7 shah alam

Apartment pusat komersial seksyen 7 shah alam

1100.00 RM - Shah Alam (Selangor) - July 14, 2014

pusat komersial seksen 7apartment 3 bilik untuk disewa satu baris dengan restoran barra blkg kfc dekat dgn jakel jalan kaki ke pintu uitm shah alam 5minit sahaja kemudahan asas semua ada disediakan prefer student perempuan utk sewa harga RM1100... berminat boleh hubungi/whatsapp Encik Nazmi 01398121...

house/room for rent

house/room for rent

1100.00 RM - Shah Alam (Sek 7) - July 14, 2014

house above shoplot- pusat komersil seksyen 7 shah alam.3 bedroom, 2 bathroom. able to accommodate 8 ppl.monthly rent RM1100 (RM 137.5/person for 8 ppl).fully furnished.near uitm, restaurant, dobi, etc.available august. deposit 2 months + RM 25 facilities fee.first come first serve basis.enquiries;0...

Room for rent

117.00 RM - Shah Alam (Selangor) - July 13, 2014

Start intake JULY 20142 org diperlukan (1 bilik 3 org)Bilik besarPerempuan, Melayu, MuslimRM117No depositNo furnishSeksyen 8, Shah AlamPEMBERSIH, BERTANGGUNGJAWAB, LELAKI TIDAK DIBENARKAN MASUK013-2828737

Rumah 2 tingkat utk disewa

1300.00 RM - Shah Alam (Selangor) - July 13, 2014

Rumah teres 2 tingkat untuk disewa di seksyen 18, Shah Alam.Berdktan rumah kedai, bank dan KFC.

suri puteri service residence seksyen 20 shah alam

suri puteri service residence seksyen 20 shah alam

700.00 RM - Shah Alam (Selangor) - July 10, 2014

Mencari housemate perempuan/couple yg easy going, bayar sewa on time, x pernah ada masalah kewangan, pembersih, MYOB, sporting, tak suka bawa kawan2 yang bising. Bilik kosong master bedroom sahaja. Perlu kan 2 org max/room. Ada astro (cinemax, HBO, supersport etc). Bathroom ada water heater. Bilik a...

Bilik Kondo Kristal View seksyen 7 utk disewa

Check with seller - Shah Alam (Selangor) - July 10, 2014

Muslimah pelajar/ bekerja Perabot- Mesin basuh auto,peti ais 2 pintu,tvDeposit 2+1 + 100 utilitykontrak min 1thn1)Master bedroom-max 4 = rm8002)Medium room1-max 3 = rm5003)Medium room2-max3 = rm5004)Small room-1 = rm250Covered parking,swimming pool,gym,security 24jampertanyaan dan rundingan di alu ...

gatewayhostingmanager